SZOLGÁLTATÁSAINK

  • Ha külföldön akar TANULNI, DOLGOZNI vagy HÁZASSÁGOT KÖTNI, akkor egyes külföldi országokban szüksége lehet egy vagy több magyarországi okirat hitelesítéssel ellátott példányára.

  • A külföldi felhasználásra szóló hitelesítésre apostille hitelesítéssel vagy diplomáciai felülhitelesítéssel kerülhet sor a felhasználási országtól függően.

  • Az apostille hitelesítés és a diplomáciai felülhitelesítés beszerzése meglehetősen időigényes és költséges eljárás.

A Hungarian Apostille Service mindenki számára elérhető áron teszi lehetővé

okiratainak gyors és költséghatékony hitelesítését külföldi felhasználásra.

Ha okiratát olyan országban akarja felhasználni, ami aláírta az ún. apostille egyezményt, akkor apostille hitelesítésre lesz szüksége az okirat külföldi felhasználása során. A megrendelés után bízzon ránk mindent, elvégezzük a teljes hitelesítési folyamatot ön helyett.

DIPLOMÁCIAI FELÜLHITELESÍTÉS

Ha okiratát olyan országban akarja felhasználni, ami nem írta alá az ún. apostille egyezményt, akkor diplomáciai felülhitelesítésre lesz szüksége az okirat külföldi felhasználása során. A megrendelés után elvégezzük a teljes hitelesítési folyamatot ön helyett.

FORDÍTÁS ÜGYINTÉZÉSE

Ha az okirat fordítása hitelesítés teljesítéséhez szükséges vagy egyébként kéri, akkor az okirat fordíttatását is elvégezzük partnereink közreműködésével teljes körű szolgáltatásunk keretében. Az okiratok hiteles, ún. offi fordítását is be tudjuk szerezni.

HITELESÍTÉSI TANÁCSADÁS

Az okiratok hitelesítési módjának megválasztása nem mindig egyszerű feladat. Az ajánlatkérése megküldése után a megküldött adatok és okiratok alapján segítünk kiválasztani az okiratod hitelesítési módját. (apostille vagy diplomáciai felülhitelesítés)

KÖZJEGYZŐI OKIRAT ÜGYINTÉZÉSE

Egyes okiratokat közjegyzői okiratba kell foglalni a hitelesítés elvégzéséhez. Ilyen esetekben a hitelesítés első lépése közjegyzői okiratba foglalás. Az okirat közjegyzői okiratba foglalásában is segítséget nyújtunk a nemzetközi hitelesítés ügyintézése során.

OKIRAT FELVÉTELE

Ha olyan okiratot kell hitelesíteni, amit már beszereztél, önnél van, akkor kérésre az okirat felvételét és a hozzánk történő eljuttatását is elintézzük. Az okiratokat futárszolgálati partnereinken keresztül vesszük fel öntől vagy megbízottjától.

OKIRAT BESZERZÉSE

Bizonyos okiratokat be tudunk szerezni ön helyett. Folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat. Különösen az alábbi okiratokat tudjuk beszerezni: cégkivonat, cégmásolat, egyéb cégiratok, erkölcsi bizonyítvány, tulajdoni lap, anyakönyvi kivonat, családi állapot igazolás stb.

OKIRAT KÉZBESÍTÉSE

A hitelesített okiratokat futárszolgálat útján juttatjuk el Ügyfeleink részére. Ez lehetővé teszi a csomag gyors és biztonságos kézbesítését, valamint a szállítás során a csomag követését is. A világ legtöbb országába vállalunk kézbesítést.

Ajánlatot kérek!